វិធីធ្វើចាហួយឪឡឹក
♣
វិធីធ្វើ
·
យកផ្លែឪឡឹកមកកាត់ទងចេញល្មមអាចរូងយកសាច់ក្រហមចេញ
ដោយដួសវាអោយអស់ដាក់ក្នុងចាន ហើយផ្លែឪឡឹកដែលដួសយកសាច់ចេញអស់នោះទុកដោយឡែក។
·
យកសាច់ឪឡឹកនោះមកកិនដោយម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក
រួចច្រោះយកទឹក (ចោលកាក)។
·
យកទឹកឪឡឹកនោះមកលាយជាមួយម្សៅសារាយ
រួចដាក់ ស្កសរបន្តិចព្រោះឪឡឹកមានរសជាតិផ្អែមស្រាប់ហើយ ដាក់អំបិលបន្តិច។
·
កូរអោយចូលគ្នាអស់
ហើយដាក់ឆ្នាំងដាំអោយពុះ។
·
ដាក់ចុះទុកអោយចុះត្រជាក់បន្តិចរួចចាក់ចូលផ្លែឪឡឹកទទេនោះ។
·
ទុកអោយត្រជាក់ ពេលវាកកហើយ
ក៏យកទៅដាក់ក្នុងទូរទឹកកកជាការស្រេច។
No comments: