Header Ads

Seo Services

វិធីធ្វើចាហួយឪឡឹក



វិធីធ្វើ

·         យកផ្លែឪឡឹកមកកាត់ទងចេញល្មមអាចរូងយកសាច់ក្រហមចេញ ដោយដួសវាអោយអស់ដាក់ក្នុងចាន ហើយផ្លែឪឡឹកដែលដួសយកសាច់ចេញអស់នោះទុកដោយឡែក។
·         យកសាច់ឪឡឹកនោះមកកិនដោយម៉ាស៊ីនទឹកក្រឡុក រួចច្រោះយកទឹក (ចោលកាក)។
·         យកទឹកឪឡឹកនោះមកលាយជាមួយម្សៅសារាយ រួចដាក់​ ស្កសរ​បន្តិចព្រោះឪឡឹកមានរសជាតិផ្អែមស្រាប់ហើយ ដាក់អំបិលបន្តិច។
·         កូរអោយចូលគ្នាអស់ ហើយដាក់ឆ្នាំងដាំអោយពុះ។
·         ដាក់ចុះទុកអោយចុះត្រជាក់បន្តិចរួចចាក់ចូលផ្លែឪឡឹកទទេនោះ។

·         ទុកអោយត្រជាក់ ពេលវាកកហើយ ក៏យកទៅដាក់ក្នុងទូរទឹកកកជាការស្រេច។




No comments:

Powered by Blogger.